Хороскоп за 17 януари, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на „Боряна Делчева“, публикуван във в. „Марица“

Везни
Днес се чувствате енергични и мотивирани. Ще успеете да завъришите цялата работа за деня, но ако се появят някои други задачи, оставете ги. Ще получите възможност за участие в нов проект. Преди да отговорите, трябва да го рпроучите добре и да разберете дали си струва усилията, които ще трябва да положите.

Скорпион
Напоследък сте се затворили в себе си и прекарвате твърде много време сами. Това се отразява на взаимоотношенията ви с хората около вас. Днес се опитайте да излезете от това състояние. Обмислете с близките си плановете за близкото бъдеще. Идея за пътуване ще ви измъкне от състоянието, в което се намирате.

Стрелец
Имате нужда от почивка. Седмицата ви е била натоварена, а и днешният ви ден ще е достатъчно тревожен. Обстановката около вас ще е напрегната заради конфликт на работното място. Ако не сте замесени, най-добре е да остане така – фокусирайте се върху вашите задължения и изпълнявайте съвестно работата си.

Козирог
Добре е днес да изразите мнението си, ако нещо не ви харесва или не е наред. Опитайте да сте деликатни, за да не ви разберат по грешен начин. Използвайте и силни доводи, защитавайки позицията си. След дебати и обяснения ще успеете да се наложите и промяната ще бъде направена.

Водолей
Напоследък обръщате твърде много внимание на чуждите проблеми. Поставете себе си на първо място днес и организирайте мислите си. Ще успеете да намерите решения на някои затруднения. Обмислете бъдещи планове и проекти и начини, по които да постигнете целите си. Очаква ви добра новина, която ще повиши настроението ви.

Риби
Днес сте креативни и енергични. Ще ви хрумнат интересни идеи – започнете да планирате реализирането им. Някой ще се допита до вас за съвет. Добре е да не казвате нещо конкретно – пазете се от интриги и конфликти. Днес късметът е на ваша страна, възползвайте се от това.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар