Хороскоп за 17 януари, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Денят ви ще е сравнително спокоен. По-добре е днес да играете ролята на слушател, отколкото на говорител – напоследък сте объркани и трудно преценявате ситуациите. Захванали сте се с доста неща и приключването на повечето от тях не зависи от вас. Помислете за ползотворна почивка през уикенда, която да ви зареди с енергия.

Телец
В края на работната седмица се чувствате продуктивни и енергични. Ще успеете да свършите всичките си задачи. Добре е да потърсите информация за някой нов проект. Някой ще се допита до вас за съвет. Внимавайте с това, което годворите – обмисляйте внимателно думите си. Иначе казано, бройте до 10, преди да кажете нещо крайно.

Близнаци
Имате нужда от финансови средства, затова и работихте повече тази седмица. Денят ви ще е натоварен, но продуктивен. Ще получите покана за интересно събитие, но не сте сигурни дали емоционално ще ви се отрази добре. За да намалите стреса, най-добре е да отделите колкото може повече време само за вас. Открийте време за любимото си занимание.

Рак
Днес трябва да сте по-деликатни. Внимавайте по какъв начин изразявате мнението си – въпреки че то е важно за околните, няма нужда да сте груби. Ще изпитате затруднения, докато вършите задачите си. Най-добре е да помолите някой, на когото имате доверие, за помощ. Оставете на втори план вашата горделивост и високо самочувствие.

Лъв
Имате нужда да говорите по някой проблем, който се е появил наскоро. Споделете на близките си и кажете всичко, което мислите по въпроса. Ще получите полезен съвет и ще се чувствате много по-спокойни и уверени. Намерете начин да си починете – подгответе се за следващите дни, които ще бъдат прекалено натоварени.

Дева
Денят ще започне монотонно, но едно обаждане ще го промени на 180 градуса. Ще получите покана от приятели, които са в настроение за развлечения и веселба и ще поискат да се присъедините към тях. Денят ви ще е изпълнен с посещение на различни мероприятия. Ще направите и нови запознанства.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар