Ето каква е причината за завръщането на Мариана Векилска

Гласувайте за статията

Мариана Векилска oтново е в родината

Преди Нова година Мариана Векилска прекара известно време в Брюксел. След това се прибра в България. В момента тя отново е в родината, въпреки че официално се води на работа в Брюксел, видя HotArena.

За прибирането на бившата водещата има причина. Тя се прибра специално заради разкрасителни процедури в клиника по дерматология.

Бившата телевизионерка дори показа как я разкрасяват. Тя се подложи на процедури за изглаждане на врата, чиято цел е да изгладят бръчките и да прикрият години на Векилска. Публична тайна е, че тя е на 45 години.

Шията първа издава възрастта на жената и бившата телевизионерка много добре знае това. Тя се старае да поддържа кожата си в тази област в добро състояние. Не е ясно кой спонсорира разкрасителните процедури на Мариана Векилска. Със сигурност тя не получава висока заплата, и доказателство за това е, че работи само няколко дни в месеца, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Интересното в случая е каква работна заплата при това работно време.

Преди година Мариана Векилска взе решение да напусне бТВ. Тогава тя заяви, че заминава за Брюксел, където я очаква апетитен пост. Но малко след заминаването си, тя се прибра в родината и това стана повод за слуховете, че работата в чужбина не е оправдала очакванията й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ето каква е причината за завръщането на Мариана Векилска”

  1. кравоебец

    ян. 21. 2020

    Мързелива крава

Добавете коментар