Приятелка на Меган Маркъл направи шокиращи разкрития

Приятелка на Меган Маркъл направи шокиращи разкрития
5 (100%) 1 vote

Приятелка на Mеган Маркъл проговори за живота й в Двореца

Журналистката Бриони Гордан, която е приятелка на Меган Маркъл, проговори за живота й като част от кралското семейство. Тя разкри, че херцогинята се е чувствала самотна, тормозена, тъй като й е било отнето правото да изказва мнението си.

Вероятно това е водещата причина тя и принц Хари да се оттеглят от Короната. В материал за „The Telegraph“ журналистката, която посетила младоженците преди година в имението им „Фрогмор котидж“, споделя че тогава те не са имали предишния си блясък.

Меган Маркъл дори споделила с нея, че не си е представяла, че ще има подобни проблеми като част от кралското семейство.

Тя споделила, че е била принудена да се откаже от хората, които обича и накрая се е почувствала изтормозена и опозорена.

„The Sun“ излезе с публикация, че бившата актриса е повлияла зле на принц Хари. Изданието дори твърди, че откакто е с нея, той се е превърнал от Супермен в Жокера.

Фотографът Артур Едуардс сподели, че не го е виждал щастлив от много дълго време и честно изглежда нещастен.

„Беше радост да работиш с него. Той беше нормално момче от улицата, което просто имаше кралска титла. Всички го обичаха. Но в последните 2 години неговата връзка с медиите стана не само неприятна, но стана и токсична“, споделя известният фотограф, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар