Тита се сгоди (Подробности)

Тита се сгоди (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Очарователната Тита се сгоди

Тита каза „да” на предложението на брак на дългогодишния си приятел Викторио. Изпълнителката единствено загатна за щастливото събитие, видя HotArena.

Тя все още не е обявила официално, че се стяга за сватба. Изпълнителката на „Антилопа“ сподели снимка, на която се забелязва огромен пръстен на ръката й. Бижуто потвърждава слуховете, че блондинката се е сгодила.

Тита и Викторио са заедно повече от три години. Любимият на изпълнителката е от заможно семейство. От година той дели един покрив с любимата си. Връзката им е изключително хармонична. Влюбените не са се карали нито веднъж и между тях няма никакви противоречия.

Без дори да се замисли още преди месеци Викторио предложил брак на Тита.

Въпреки, че е само на 20 години, хитовата изпълнителка вече е готова да се задоми. За нея Викторио е идеалният мъж. Той приема професията й не я ревнува от феновете й.

Любимият й бе плътно до нея и по време на скандалите около баща й. Напомняме ви, че родителят й бе обвинен за издаване на фалшиви документи за придобиване правото за получаване на максимална пенсия.

Покрай този скандал Тита се срина. Благодарение на любимия си тя се съвзе бързо и преживя по-леко тази неприятна ситуация, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар