Забравиха Стоянка Мутафова на панахидатата й

Гласувайте за статията

Малцина почетоха 40 дена от смъртта на Стоянка Мутафова

Единствено Богдана Карадочева и Силвия Кацарова уважиха панихидата за 40 дни от смъртта на голямата Стоянка Мутафова. Тя се състоя в любимия храм на легендарната комедиантка „Въздвижение на светия кръст Господен“. Черквата се намира в столичния кв. „Лозенец“, на метри от апартамента на Стояна, в който тя прекара целия си живот.

Въпреки че дъщеря й Муки извести нейните приятели и почитатели дни по-рано за датата и часа на възпоменанието, колеги на Стояна не се появиха да запалят свещичка в нейна памет. Поменът се проведе в тесен кръг, а редом до опечалената дъщеря на Мутафова бяха пиарът на великата актриса – Евгени Боянов, и нейни близки приятелки, които я придържаха под ръка и й даваха кураж. Мария Грубешлиева отново не успя да удържи напиращите си сълзи. Тя дълго време милва и целува портрета на майка си, а след това поседна на пейките в църквата, тъй като не можеше да се държи на краката си.

Стоянка Мутафова

Снимка: Ретро

Откакто майка й отлетя от света на живите, Муки не крие, че е изключително самотна. За пореден път обаче ръка й протегнала естрадната звезда Богдана Карадочева, която често я канела в дома си. Именно на нейната трапеза щерката на Мутафова прекарала и най-светлите семейни зимни празници.

Припомняме, че Стояна си отиде на 6 декември – Никулден, 2019 г., след дълго боледуване и няколко прекарани операции, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар