Преслава бременна с второ? (Вижте какво я издаде)

Гласувайте за статията

Преслава показа подозрително коремче

Преслава май се кани да дари любимия си Павел с второ дете, шушука се усилено в чалга средите. Певицата, която в момента залива социалните мрежи със снимки от Тайланд, показва подозрително коремче на някои кадри, които не е обработила достатъчно добре с фотошоп.

В същото време поне до момента не е обявила нито едно предстоящо участие. Това е знак, че най-вероятно се пази от работа, защото е бременна. Последното участие на Петя до момента е било в новогодишната нощ. След това тя е заминала за Тайланд със своя любим и не е договорила нито една изява в родна или чужда кръчма за след ваканцията си.

Не е ясно кога отново ще се качи на сцената и то след изключително активен декември, в който се е изявявала през вечер. Очевидно отказът на работа не се дължи на мързел от страна на звездата. Най-вероятно причината е, че очаква дете. По същия начин тя спря участията си и при своята първа бременност. Това бе един от малкото знаци, че се готви да стане майка, тъй като в момента, в който състоянието й започна да личи, тя се скри от публичното пространство. Тогава Преслава си позволяваше да пуска в интернет единствено снимки, на които не се вижда коремът й.

Улики

В момента, въпреки старателната компютърна обработка на кадрите, които публикува от Тайланд, тя не успява да скрие добре заобленото си коремче. А може би просто не прави особени усилия за това, защото смята, че то все още не личи. На някои от снимките ясно се вижда, че е наедряло. А на други това е просто загатнато. Изпъкналите ребра на други снимки пък издават, че певицата най-вероятно гълта корема, когато позира. Ето защо не е чудно, че той не се вижда на всички кадри. Затова пък гръдната й обиколка прави впечатление, пише „Уикенд“.

Преди около месец се заговори, че емблематичните гърди на Преслава, които бяха пред изчезване заради манията й да слабее, внезапно са се уголемили, стигайки размерите от зората на нейната кариера. Клюкарите заподозряха, че най-вероятно е сложила силикон. Истината обаче би могла да е доста по-различна. В случай, че Преслава е бременна, първият външен признак за деликатното й състояние са именно уголемите млечни жлези.

Певицата роди първото си дете през септември 2018-та година. Малката Паола вече е на година и 4 месеца, което е идеален момент за зачеване на второ дете. Така ще бъде спазена дежурната препоръка на лекарите второто раждане да е поне две години след първото, ако е било с операция, както в случая със звездата.

Преслава бременна с второ? сн. Инстаграм

Преслава бременна с второ? сн. Инстаграм

Ако тя наистина е бременна, както сочат всички улики, едва ли ще го сподели публично на толкова ранен етап, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар