Маги Халваджиян с нови разкрития за „Като две капки вода“ (Какво предстои?)

Гласувайте за статията

Маги Халваджиян „разчупва“ „Като две капки вода“

Маги Халваджиян сподели нови разкрития за „Като две капки вода“ в студиото на „На кафе“. За първи път в предаването наред със звездите на сцената ще се качи обикновен човек, който през целия сезон ще пее рамо до рамо с тях. До момента изпратените кандидатури са 1216.

„Изгледали сме всички видеа до момента, аз, Влади, Кико, нашия режисьор, и Дони, който е музикален продуцент на формата, ще изберем тримата най-добри участници, които ще бъдат обявени другата седмица. Ще отворим линиите за гласуване, а зрителите ще имат последната дума за избора на 8-мия участник в новия сезон на „Като две капки вода“, разкри продуцентът Маги Халваджиян в студиото на „На кафе“.

„В седемте години, в които снимахме „Като две капки вода“, лично аз съм свидетел, колко много писма пристигаха в офиса ни, на лични съобщения във Фейсбук ми пишеха хиляди хора, който предлагаха да разчупим малко формата. Тази година обаче поумувахме с Влади и си казахме: „Представи си, че се яви някои уникален талант и вземе, че спечели“. Има много хора с потенциал, но повечето ги мързи да го развиват и да се подготвят. Често в кастингите виждаме много талантливи, но неподготвени за случая кандидати“, допълни той, пише nova.bg.

„На много хора не им се вярва, че конкурсът е реален, смятат, че е измама. Но това си е един напълно реален шанс един човек да се изяви на най-гледаната сцена в страната. Условието на кастинга е да имитира на видеозапис три от любимите звезди. На тези, които преценим, че имат потенциал, изпращаме допълнителни задачи“, поясни главният сценарист на шоуто Влади Априлов.

Жури

В новия сезон на „Като две капки вода“ ще има още една промяна. Тя е свързана с журито. То ще е постоянно и ще включва трима души. Засега са известни само двама от тях – Хилда и Фънки. Последният член на журито за момента остава в тайна.

Маги Халваджиян с нови разкрития за "Като две капки вода" сн. nova.bg

Маги Халваджиян с нови разкрития за „Като две капки вода“ сн. nova.bg

Звездите са избрани, но частично, тъй като все още не се знае какъв ще бъде пола на участника, който ще бъде избран от зрителите. В шоуто участват още четирима мъже и четири дами. „Държим няколко звезди в резерв и в очакване. В шоуто ще влязат хора, за които публиката не подозира, че биха могли да влязат в този формат“, разяснява сценаристът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар