Алекс Петканова разкри диетата си за перфектно тяло

Алекс Петканова разкри диетата си за перфектно тяло
5 (100%) 1 vote

Моделката Алекс Петканова, която преди няколко месеца стана майка, разкри режима си за перфектно тяло

Алекс Петканова разкри поддържа форма. Красавицата слабее с режима на Петър Дънов. Половинката на Дани Петканов изненадващо реши да отслабне след празниците. За тази цел тя е решила да спазва режима на Учителя, узна HotArena.

Красавицата не крие, че редовно се подлага на диетата, тъй като се убедила от нейните ползи.

Алекс изпълнява стриктно прочистващата терапия и спазва всички ограничения, с които е свързана тя. Тази година младата майка ще започне режима на 22 февруари, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

През това време моделката ще си даде почивка от консумацията на вредните храни. Режимът обещава пълно пречистване и тонизиране на тялото. Прочистването, на което предстои да се подложи Алекс, ще продължи повече от седмица. През този период тя ще консумира единствено жито (варено, запарено или покълнало), ябълки, мед и орехи. Количеството жито, което се използва за изпълнението на режима, е точно 1 кг.

Пречистващият режим на Учителя трае 10 дни. През това време се консумира единствено определеното количество за деня, което се разпределя в три порции, общо 3 ябълки за деня, орехи и лъжица мед.

Режимът включва предварителна подготовка с постепенно изключване от менюто на вредните храни, като и 10-дневен период на захранване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар