Виктор Калев отново в екипа на Слави Трифонов (Какво го накара да се върне?)

Гласувайте за статията

Виктор Калев се продаде на Слави Трифонов заради висока заплата

Виктор Калев пак е част от екипа на Слави Трифонов. След като двамата се разделиха със серия от скандали преди 4 години, комикът отново се продаде за пари на бившия си шеф. Финансови затруднения и липса на ангажименти принудили актьора от Златоград да започне да се изявява по кабеларката на Дългия.

Макар в периода, в който беше артист на свободна практика, Трифонов да го унижаваше с майтапи и неколегиално отношение, Калев е преглътнал горчилката и оставил обидата в миналото.

Срещу примамлива заплата той бил готов отново да понася стоически ругатните на началника си, само и само да има работа на договор. В годините, в които изкара на свободна практика, Калев създаде спектакъл за живота си, към който първоначално имаше интерес. Но постепенно представленията спряха да бъдат посещавани.

Той не получи нито една покана от големите ни театрални режисьори за роля в театъра, каквато всъщност беше мечтата му. Сега Калев е извадил от нафталина до болка познатите образи на Ранърса, Деса Поетеса и Гугутка Заспалова и пак се прави на клоун във вечерите на актьорите по телевизията на Слави Трифонов, пише „Ретро“.

Според запознати Калев прибира заплата от 5 бона, като повече от него прибира само Краси Радков. Тъй като рекламодателите обаче нямат никакъв интерес към телевизията на Слави, той се е принудил да проси спонсорство във Фейсбук. Така че не знае дали още дълго ще успее да плаща надниците на екипа си, предават от hotarena.net.

Виктор Калев се продаде на Слави Трифонов за заплата от 5 бона сн. hotarena.net

Виктор Калев се продаде на Слави Трифонов за заплата от 5 бона сн. hotarena.net

С дълъг пост в мрежата Слави приканва рекламодателите да направят верния избор. „Уважаеми рекламодатели, нашата цел и вашата цел е една и съща – да достигаме до колкото се може повече зрители и да имаме все по-успешни продукти. Негово величество зрителят винаги прави верния избор,надявам се, че и вие ще го направите“, пише Трифонов в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар