Принц Хари по стъпките на Едуард VIII (Историята с Уолис Симпсън се повтаря)

Гласувайте за статията

Историята на Меган Маркъл и Хари досущ заприлича на тази на Едуард VIII американската му любима

Принц Хари ще бъде запомнен на Острова като британския крал Едуард VIII, който абдикира от трона заради младата американка Уолис Симпсън. Въпреки, че става крал на Великобритания през 1936 година той се отказва от короната и оставя престола на внучката си Елизабет II. Която по една случайност е баба на принца.

Колаж: makfax.com.mk

И макар прапрадядото на Хари да абдикира той остава завинаги популярен сред хората. Подобно на него принца, който си взе за жена американка  и то цветнокожа също е много известен и обичан от поданиците на кралството.

През 2018 година внукът на кралицата бе начело в списъка с любимците на кралското семейство. В една анкета, проведена  на Острова той бе оценен от 77 % от анкетираните като най-прииятната личност в кралската фамилия, следван от Елизабет втора с 74% и брат си принц Уилям с 73%.

Хари обаче повече прилича на Едуард Осми покрай отличната си военна кариера. И по това, че и двамата мъже са избрали американки за свои спътници в живота, като се отказват от кралските си задължения.

Тези дни както стана известно вече от Бъкингам разпространиха съобщение, че Меган Маркъл и принц Хари ще прекарат повече време в Северна Америка като се отказват от кралските си задължения и имат безрезервната подкрепа на кралица Елизабет II, предават от makfax.com.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар