Бившият зет на Алла Пугачова се ожени за 18-годишна (Снимки на булката)

Гласувайте за статията

Най-богатият човек в Русия отново сключи брак, чеченката Аламат Абубакарова му стана втора съпруга

Бившият зет на Алла Пугачова, който бе женен за дъщеря й Кристина Орбакайте отново мина под венчило. 51-годшиният  олигарх Руслан Байсаров си пада по млади жени. Нова съпруга му стана чеченската моделка Аламат Абубакарова. Която е едва осемнадесет годишна.

Съобщава се, че девойката ще му бъде  втора действаща съпруга, тъй като богаташът има и първа, с която не се е развел. Младоженците вдигнали сватбата миналия декември. А според очевидци тя не била пищна и разточителна, а по-скоро скромна и секретна.

Снимки: Инстаграм

Снимка на булката бе публикувана в социалната мрежа от салона за булчински рокли, от където бил купен тоалета на невястата. Дрехите на младоженците не били от най-скъпите, а такива на средни цени. Церемонията била изцяло по религиозен обичай.

Говори се, че бъдещата булка поръчала роклята само два дни преди сватбата. Като в същото това време момичето обявило и годежа си. Решението на Руслан Байсаров, който е смятан за един от най-богатите руски мъже изненадало мнозина. Тъй като много скоро олигархът загуби  майка си и семейството е в траур.

Стана известно, че Руслан и Аламат са се запознали в Инстаграм. Булката е модел и привлякла с красотата си богаташа. Според слуховете Байсаров не живее със законната си съпруга. Тя отглежда децата им в къща, предоставена й от него.

Младоженецът може да се похвали с шест деца от предишни връзки. Като има две дъщери и четирима сина. Единият, от които е Денис роден от дъщерята на Алла Пугачова и Амир и Амин от жената, с която не е разведен, предават от hyser.com.ua.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар