Принц Хари и Меган Маркъл лапват над 1 млрд. долара

Гласувайте за статията
„Мегзит“ се превърна в драма, кралица Елизабет свика кралския консилиум

Според медиите в САЩ Хари и Меган Маркъл са взели решение да се откажат отангажиментите си към Короната, за да могат да сключват рекламни договори с различни корпорации – пише в. „Уикенд“. Това би им донесло сумата от над 1 милиард долара в следващите 10 години. Говори се, че Меган ще направи собствена модна къща и ще работи съвместно с „Живанши“, а освен това двойката ще е „глобален посланик“ на „Епъл“ по света – отбелязва изданието.

Британски медии съобщават още, че Меган Маркъл се е включила по телефона в обсъжданията при кралицата от Канада. Засега информацията за взетите решения е оскъдна. Ясно стана само, че съпругът на Елизабет Втора, наскоро навършващият 99 години принц Филип, си тръгна ядосан малко след началото на съвета. Той бил ядосан на Уилям, че е изгонил брат си от семейството с грубото си отношение към него.

На 8 януари принц Хари и Меган Маркъл обявиха чрез Инстаграм за намерението си да направят безпрецедентна крачка, като се откажат от статута на старши членове на кралското семейство и си гарантират финансова независимост. Те обаче вероятно ще запазят кралските си титли – херцог и херцогиня на Съсекс – коментират изданията на Острова.

Хари и Меган вероятно ще запазят кралските си титли

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар