Колеги на Стоянка Мутафова не уважиха паметта й

0

Колегите на Стоянка Мутафова не почетоха паметта й

На панихидата за 40 дни от смъртта на великата Стоянка Мутафова не се появи нито един от колегите й. Тя се състоя в любимия храм на легендарната актриса „Въздвижение на светия кръст Господен“. Храмът се намира в столичния кв. „Лозенец“. Църквата е разположена на метри от апартамента на Мутафова, в който тя прекара целия си живот, пише Ретро.бг.

Муки извести по-рано за датата и часа на възпоменанието всички приятели и почитатели на покойната си майка. Но въпреки това, само двама души уважиха паметта на Стояна. Единствено Богдана Карадочева и Силвия Кацарова се появиха, за да запалят свещичка в нейна памет.

Неотлъчно до опечалената Муки беше пиарът на великата актриса – Евгени Боянов.

Мария Грубешлиева отново не успя да сдържи сълзите си. Дълго тя остана пред портрета на майка си, за да го милва и целува. А след това поседна на пейката, тъй като едва се държеше на краката си.

След загубата на своята обичана майка, Муки не крие, че е изключително самотна. Богдана Карадочева за пореден път подаде ръка на опечалената щерка на Стояна. Заедно с певицата щерката на Мутафова прекарала и коледните празници.

Стоянка Мутафова си тръгна от този свят на 6 декември след продължително боледуване и няколко прекарани операции.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.