Наследникът на Слави Трифонов с космическа заплата в бТВ

Наследникът на Слави Трифонов с космическа заплата в бТВ
5 (100%) 1 vote

Заместникът на Слави Трифонов ще получава космическа заплата

Наследникът на Слави Трифонов е новото вечерно шоу по бТВ е Николаос Цитиридис. 25-годишният гръцки гражданин е роден в Атина. Едва 5-годишен той се мести със семейството си в България, узна ПИК.

Комедиантът от „Комеди клуб София“ стартира кариерата си преди 4 години. Тогава той решава да пробва късмета си в софийския клуб. Още първата вечер печели 100 лв. Иван Кирков, който е мениджър на клуба, веднага го забелязва и решава да го включи в програмата.

Малко след това Цитиридис подписва договор с клуба.

Проектът на бТВ, в който той ще участва, е втори след фалстарта на „Вечерното шоу“, което стартира през 2017 година, но малко след това беше спряно.

По неофициална информация, мениджърите на частната телевизия са сформирали вътрешен екип под ръководството на Ангелина Белчева. Цветомир Семов  ще заема длъжността главен редактор.

Николаос Цитиридис ще си партнира с Александър Деянски. И двамата водещи ще получават месечна заплата в размер на 8 000 лв.

Деянски също е част от екипа на „Комеди клуб София“. Кариерата му там стартира преди 4 години.

През 2008 година той завършва математическата гимназия в родния си Благоевград. Зад гърба си Александър има над 500 професионални шоу програми. Седем от тях са били в Зала 1 на НДК, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар