Селин Дион с трогателни думи към покойния си съпруг (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Селин Дион отбеляза годишнината от смъртта на съпруга си с трогателни думи

Селин Дион отправи трогателни думи към покойния си съпруг. „Липсваш ни, благодаря ти, че ни гледаш отгоре като моя любов. Обичам те“. Това гласи част от публикация на Селин Дион по повод 4 години от смъртта на нейния съпруг. Съкрушената певица сподели негова снимка в Инстаграм и припомни, че винаги ще го носи в сърцето си.

По думите на певицата, няма нито един ден след загубата му, в който тя да не е мислила за неговата красива усмивка. Селин Дион е качила кадър на усмихнатия Рене Анджелил, който държи малко кученце в ръцете си. Под нея много фенове се опитаха да я утешат.

Съпругът на известната изпълнителка почина през 2016-та година, след като няколко години се бореше с рак на гърлото.

Селин Дион среща Рене Анджелил, когато е на 9 години, като доста по-късно се омъжва за него. Двамата имат 21 години брак и три деца – 9-годишните близнаци Еди и Нелсън и по-големият им брат Рене-Чарлз, който е на 18 години.

След смъртта на нейната най-голяма любов, певицата бе забелязвана в компанията на различни мъже, но тя е категорична, че те са били само приятели.

Селин Дион с трогателни думи към покойния си съпруг сн. Инстаграм

Селин Дион с трогателни думи към покойния си съпруг сн. Инстаграм

„Аз съм влюбена, влюбена в живота, в моите деца, в моята работа… Харесва ми това, което правя много повече отпреди. Защо ми е да си търся партньор?“, коментира Селин Дион пред изданието „ET“, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар