Мария готова за трета сватба и дете (Вижте какво разкри)

Мария готова за трета сватба и дете (Вижте какво разкри)
1 (20%) 1 vote

Мария иска отново да е майка

Мария е готова за трета сватба и за още едно дете. Поп фолк изпълнителката вече 20 години е част от музикална компания „Пайнер“ и мисли да отбележи този факт с огромно шоу, което досега не е виждано в България. Така певицата ще отбележи и своя 38-ми рожден ден и 18 години работа с телевизия „Планета“.

„Празниците този път ще бъдат отбелязани малко по-различно. Като седнах да мисля какво мога да направя този път, за мен беше една много трудна задача. Реших да послушам вътрешното си аз и да се насладя на този момент, като се забавлявам от сърце. Убедена съм, че това, което подготвям, няма да се е виждало като цяло на българската сцена. Избрала съм най-модерния и най-готиния клуб на България за представяне на моето шоу.

Не заложих на датата 13-ти януари, рождения ми ден, защото аз имам един човек, с който не се разделям и който ще бъде много тъжен, че няма да присъства на 23-ти януари, защото събитието ще е късно вечерта. Затова реших на самата дата 13-ти, да си споделя времето с нея, с Марая“, каза Мария в предаването „Автограф“.

Поп фолк изпълнителката разкрива, че е подготвила доста пъстър репертоар за всички свои фенове. „Доста пъстър репертоар съм подготвила, като съм подбрала песните с такава продължителност, че да искат още и още“, казва Мария. Певицата не крие, че е изключително развълнувана от предстоящото събитие.

Мъж

Мария признава, че за тези 20 години на сцената не е оставала без мъж до себе си. Така е и в момента. Според нея хората са родени да бъдат по двама. „Аз следвам строго това. Защото това е нещото, което мен ме захранва и ми пали мотора. Така че, да имам любим човек до себе си, е задължително. Аз не се виждам без половинка, категорично“, заявява изпълнителката.

И в момента Мария е готова на следващата крачка в своя живот – брак и второ дете. „Това ще ми е трета сватба. Аз съм ентусиаст и ми харесват тези неща, привличат ме. Има хора, които ги отричат, които не харесват тази идея, а за мен това е част от цялата емоция и смятам, че е редно да ми се случи пак. Така че като ми се случи трети път, ще бъда не по-малко развълнувана, защото всяко ново нещо е себе си и всяко следващо е ново.

Мария призна, че иска брак и второ дете сн. Инстаграм

Мария призна, че иска брак и второ дете сн. Инстаграм

И в този ред на мисли, бих си го причинила с „двеста“. Правят ми се такива работи. Ражда ми се и второ дете. Марая е вече доста голяма и много трудно я хващам за ласки. Сега обмислям тази идея и само трябва да го реша категорично“, напълно откровена е Мария, пише planeta.tv.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар