Снимат девети сезон на „Откраднат живот“ (Какво предстои?) Преглеждания: 2380

Снимат 9-ти сезон на "Откраднат живот" сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Нови казуси и неочаквани обрати в „Откраднат живот“

Снимат девети сезон на „Откраднат живот“. След 386 епизода започват снимките на новия сезон на най-успешния български медицински сериал у нас. Той ще изненада най-ревностните фенове на сериала с нови казуси и неочаквано обрати. Героите ще бъдат изправени пред сериозни професионални изпитания и сложни междуличностни отношения.

Виктория Бояджиева се включи на живо от снимачната площадка на сериала, за да разговаря с продуцента Евтим Милошев и за да ни покаже емоциите от първия снимачен ден. „Много съм щастлив, че днес на 15-ти януари започва 9-ти сезон на „Откраднат живот“. Това е голяма радост за нас, които толкова време работим по този проект. Той се случва благодарение на любовта на зрителите“, сподели продуцентът Евтим Милошев.

„Финалът на осми сезон беше драматичен и целият екип страда, че героинята на Мария Каварджикова вече я няма. В новия сезон обаче ще има много нови герои, нови развръзки и повече любов. Любовта съпътства всички нас, във всичките й измерения. Без нея нищо не се получава. Нещо интересно в новия сезон на „Откраднат живот“ е, че досега болница „Св. Анастасия“ имаше външен враг и това обединяваше героите срещу него. В новия сезон болницата няма да има външен враг.

Ще акцентираме върху човешките, колегиалните отношения и процесите, които се случват, когато няма външен враг. От първи епизод ще покажем недостатъците на системата – войната между пациенти и лекари. Една тема, която е изключително актуална в наши дни. Всички медии не спират ежедневно да отразяват здравната система. Това вълнува и нас, разбира се в художествен контекст.

Снимат 9-ти сезон на "Откраднат живот" сн. Фейсбук
Снимат 9-ти сезон на „Откраднат живот“ сн. Фейсбук

Ще стартираме в началото на пролетния сезон. Съвсем скоро ще излезе програмното планиране и ще бъдем заедно със зрителите. Благодаря им за безкрайната любов, тя ни вдъхновява да работим толкова време. А темата за живота и здравето е неизчерпаема“, допълни продуцентът, пише edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.