Скандал: Максим Генчев изритал сина на Сашо Дойнов от филма за Ботев! (още разкрития)

Скандал: Максим Генчев изритал сина на Сашо Дойнов от филма за Ботев! (още разкрития)
4 (80%) 1 vote

Скандал с Максим Генчев и сина на актьора Сашо Дойнов!

Нова киновойна се заформи между режисьора Максим Генчев и актьорите Ники Илиев, Сашо Дойнов и сина му Станислав. А скандалът все повече се разраства.

Максим Генчев

Максим Генчев и Станислав Дойнов в неочаквана разправа

В началото на годината режисьорът на филма за Ботев разкри, че наследникът на Бойко Илиев е сред утвърдените герои. В последствие се оказа, че ролята била обещана на Станислав. Заради разразилия се скандал легендата на Военния театър Сашо Дойнов отказал да играе в лентата.

„Каза ми, че ролята е специално за мен. Щял да пише още и още, за да се получи желаната картина. Пишеше текстове, учех сценарии… Мина половин година и още нямаше развитие по въпроса. Виждах, че наближава 2020 и отново се свързах с него.

Говорихме по темата ден преди да пусне официално съобщение, че моята роля е взета от Ники Илиев. Тогава му казах: „Ей, човеко, остава си, нали?“. Не остана. А ние сме приятели – едно време татко и той са прекарвали време заедно, покрай ВИТИЗ и ученето. Не се прави така!“, споделя попареният Станислав Дойнов пред вестник Телеграф.

Той отказа да назове сумата, която е превел, за да подпомогне реализацията на филма. „Можеше да се разберем като големи хора, но това не се случи“, допълва Дойнов. Максим Генчев смятал да му даде ролята на Ботевия убиец, според легендата Джамбулет.

„Баща ми имаше предложение да се включи с малка роля във филма. Но няма да го направи заради случилото се. Каква е гаранцията, че този път обещанията ще се спазят? Аз разбрах, че няма да играя от Фейсбук. Нелепо е“, завършва огорченият Дойнов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар