Бруклин Бекъм с лакирани нокти на среща с гаджето (Вижте как шашна папараците – Снимка)

Гласувайте за статията

Синът на Бекъмови шашна с лакирани нокти, в тон с маникюра на гаджето си

Бруклин Бекъм редовно е забелязван от папараците в компанията на новата си любима Никола Пелц. Изглежда връзката им е доста сериозна. Скоро двойката бе снимана на романтична вечеря в известен ресторант, а сега бяха спипани на излизане от магазин за бижута в Бевърли Хилс.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц щатливи и много влюбени
Снимка: lifeinsta.ru

Дъщерята на магната Пелц бе избрала тотален черен външен вид. Бруклин също не се различаваше много от приятелката си с черните си дрехи като изключим жълтата му бейзболна шапка.

На папараците направи впечатление, че младият фотограф е с лакирани нокти. Маникюрът на младия Бекъм бе в същия цвят като този на Никола. Сякаш да е в тон със своята нова половинка.

Влюбените се разхождаха с топли напитки е ръцете. През цялото време Бруклин не сваляше очи от красивата актриса. А феновете на двойката предполагат, че в много скоро време синът на Виктория и Дейвид ще направи предложение за брак на дъщерята на известния бизнесмен и милиардер Нелсън Пелц, предават от електронното издание lifeinsta.ru.

Маникюрът започва да печели почитатели сред известните мъже в последно време.Той се е превърнал в моден аксесоар сред знаменитостите от мъжки пол, които започват да лакират дори ноктите на краката си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар