Кая Гербер заряза Пит Дейвидсън (Комикът в клиника за наркомани)

Гласувайте за статията

Щерката на Синди Крауфорд  скъса с 26-годишният си любовник, моделката не тъгува за първото си гадже

Връзката на Кая Гербер и Пит Дейвидсън бе обсъждана от целия свят. Те прекараха доста време заедно – срещаха се редовно, държаха се за ръце и се целуваха.

Според хора от близкия кръг на известното семейство майката на Кая стои в основата на тази очаквана раздяла. Синди Крауфорд бе против романа на дъщеря си с комика и поиска Пит да стои далеч от момичето й.

Снимка; Лргион медия

В края на декември Дейвидсън коментира пред репортери аферата си с Кая. Като заяви, че за разлика от многото момчета, с които можеше да е моделката той поне работи. Но още тогава намекна, че ще прекара новогодишните празници в рехабилитационна клиника. Той се пошегува със ебе си и каза, че не е толкова лошо да живееш със съквартиранти и да се лекуваш, но престоят струва 100 хиляди.

В западната преса скоро написаха, че влюбените са се разделели. Като причината за края на връзката им е нестабилното състояние на комика. „Кая е само на 18 години и за нея това са много сериозни проблеми, а е и твърде рано да се сблъска с тях”, коментират близки до семейството.

Явно Кая Гербер не е твърде разстроена от случилото се. Тя бе забелязана в компанията на приятели, с които се забавляваше и не изглеждаше никак натъжена, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар