ЦРУ с нови разкрития за тайни срещи с извънземните

Гласувайте за статията

ЦРУ разсекрети нови срещи с извънземните

След почти 50 години, ЦРУ най-после разкри някои от тайните доклади за срещи с извънземните.

Наскоро разсекретен доклан на ЦРУ разкрива предполагаема среща с НЛО, която обаче се е състояла в кулминацията на Студената война със СССР. Случката се е разиграла в Казахстан през 1973 година и е била наистина странна.

Документите за първи път бяха публикувани в силно редактиран вид през 1978 година. Но сега излиза пълната документация по случая, която разкрива много повече от невероятния досег с извънземните.

Свидетел, излязъл на въздух, разказва за неидентифициран кръгъл зелен обект, или кръгла маса, която плува във въздуха.

„В рамките на 10 — 15 секунди зеленият кръг се разшири и за кратко време около масата се образуваха няколко зелени концентрични кръга. За няколко минути всичко замря. Нямаше звуци, нито цветове, нищо. А пред мен избухна светлинна експлозия, свързана с този феномен“, се казва в документите публикувани на страницата на сайта The Black Vault.

Интересното е, че според изданието, наблюдаваната случка се разиграла близо до военния полигон Sary Shagan. По онова време руското правителство го използвало за стрелбище, както и за стартиране на „тайни експерименти и тестове с лазерни оръжейни системи, които използват мощни радарни антени“.

Създателят на страницата, който публикува доклада, отбелязва, че между тази среща и случката с НЛО през 2004 година край американска военна база, има много общо.

„Това е един много сходен случай, който разглеждаме като заплаха за военните обекти“, казва още той в интервю за „Нюзуик“. Американската агенция вече е обявила, че са запознали да разследват странните случаи. И подобни появи предизвикват силна загриженост от тяхна страна.

ЦРУ проговори за една от тайните срещи с извънземните сн. pxfuel

ЦРУ проговори за една от тайните срещи с извънземните сн. pxfuel

Това не е първият случай, когато се наблюдава подобна странна ситуация. Преди 30 години край Австралия изчезва опитен пилот, заедно с целия си самолет, по време на рутинен полет. За последно той съобщава, че странна машина лети над него и тя не е самолет. До ден-днешен загадката около изчезването му не е разкрита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар