И Меган Маркъл проговори за напускането на двореца: Там има много лоша кръв!

Гласувайте за статията

Меган Маркъл напуснала двореца заради „лоша кръв“

Меган Маркъл също проговори за напускането на двореца. Херцогинята на Съсекс отново успя да засегне британците, при това на расова основа. В интервю за списание „Пийпъл“, приятели на бившата актриса заявиха, че тя е била едва ли не принудена да напусне двора. Защото отказали да я приемат.

„Това не беше начинът, по който Меган и Хари искаха да се справят със ситуацията. Но те бяха принудени да избързат. Има толкова лоша кръв в това семейство. Направо е токсично“, заявил приятел на херцогинята.

Американските познати на Меган охотно споделят, че ако нещата не се случили по подобен начин, тя никога нямало да си тръгне от Англия. И поставят на преден план факта, че принц Уилям пръв не одобрил избора на брат си за съпруга и го предупредил да не избързва.

Херцогинята е била наранена от факта, че е третирана като аутсайдер в двореца. „Меган и Хари не усещаха да се чувстват комфортно с кралските особи, нито намираха утеха сред тях“, казва още източникът пред изданието.

В действителност самата кралица Елизабет също гледала със съмнение на брака на внука си. Меган вече веднъж била разведена и освен това скъсала всички отношения със семейството си. Всичко това не вдъхвало никакво доверие на кралицата, която обаче все пак решила да даде шанс на американката, която впоследствие предизвика такъв скандал.

Меган Маркъл избягала от кралския двор заради "лоша кръв" сн. Инстаграм

Меган Маркъл избягала от кралския двор заради „лоша кръв“ сн. Инстаграм

За кралското семейство отдавна се знае, че има някои проблеми, но в трудни моменти винаги създават обединен фронт. Първите години Кейт също търпеше неприязънта на фамилията. От кралицата, през принц Чарлз до Камила и цялата фамилия — всички я смятаха за неподходяща за принц Уилям. 9 години по-късно, тя е пример за цялата нация, майка на три деца и любяща съпруга. А британците са категорични, че ще бъде и достойна кралица на нацията. Особено след като скандален гаф на собствения й съпруг едва не провали брака им, но тя се справи и с това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар