Хороскоп за 15 януари, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Напоследък ежедневието ви е твърде забързано – днес опитайте да забавите темпото и да не се претоварвате. Ако не успеете да свършите някоя работа, не се тревожете – ще го направите утре. Прекарайте време с приятели, те ще ви помогнат да се отпуснете. Насладете се на настоящето – само то има значение за вас и за близките ви.

Скорпион
Днес прекарайте повечето време с половинката си. Очакват ви сериозни разговори за бъдещето ви, ще имате и разминавания по отношение на някои общи планове. Опитайте да избегнете конфликти. Ще получите новина, която може да помрачи настроението ви – разтълкувайте я правилно и ще видите, че не е за лошо.

Стрелец
Денят ви няма да е много приятен. Ще се чувствате несигурни, докато изпълнявате някой проект. Колкото повече се притеснявате, толкова по-голяма е вероятността да направите глупави грешки. Честите почивки ще ви разсейват от негативните мисли. Вечерта прекарайте в приятна компания, защото имате нужда от презареждане.

Козирог
Днес ще се появят много възможности да изразите краетивността си – затова и денят ви ще е продуктивен, но изморителен. Когато усетите, че всичко ви идва твърде много, спрете. Не се преуморявайте – ангажиментите ви няма да намалеят. Отделете вечерта само за почивка – преценете дали да я прекарате навън с приятели или вкъщи сред домашния уют.

Водолей
Напоследък прекарвате твърде много време с някой приятел и имате нужда да се откъснете от него. Ако получите покана да излезете, отхвърлете я, но се опитайте да не го обидите. Имате нужда от време само за себе си – обърнете внимание на вашите желания и проблеми. Ако имате хоби, отделете време за него, това ще ви разтовари.

Риби
Добре е единственият човек, с когото ще се соъбразявате днес, да сте вие. Напоследък угаждате твърде много на хората около вас, но не и на себе си. Имате нужда от уединение, за да помислите спокойно над проблемите, които трябва да решите в близко бъдеще. Съставете си план и действайте.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар