Меган Маркъл проговори (Умишлено ли е била изключена от срещата в Сандригам?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и Хари решили, че не е нужно херцогинята да присъства на срещата

Меган Маркъл проговори за това, че не присъства на вчерашната среща на кралското семейство в Сандригам. Отдръпването на Хари и Меган продължава да е гореща тема в Обединеното кралство. Въпреки че принц Хари застана усмихнат до брат си – принц Уилям и кралицата потвърди, че застава зад решението на херцозите на Съсекс, медиите все още не са се успокоили и тази история продължава да е водеща в британския печат.

Сред един от коментарите бе, че Меган Маркъл умишлено е била изключена от вчерашната важна за фамилията среща. Самата херцогиня обяснява, че сама е решила да остави преговорите на раменете на съпруга си, пише „Daily Mail“.

Говорителят на двореца Кенсингтън също потвърди думите й като обясни, че принцът и съпругата му са решили, че не е необходимо и Меган да се присъединява в разговора.

За да докаже, че сътресение няма, принц Уилям реши да участва в първата си след новината обществена проява. Той се включи в училищно бягане тази сутрин. Също така той отрече да има разрив между него и брат му, както и между Кейт и Меган.

Все пак е ясно, че ситуацията в двореца е сложна. Доказа го и емоционалното изявление на кралица Елизабет Втора след историческата семейна среща в Сандрингам. В него тя изрази съжаление за решението на херцога и херцогинята на Съсекс да разделят времето си между Канада и Великобритания, докато прекратят своите кралски задължения, предават от tialoto.bg.

Меган Маркъл сама взема решението да не присъства на срещата в Сандригам сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл сама взема решението да не присъства на срещата в Сандригам сн. Инстаграм/ sussexroyal

„Семейството ми подкрепя напълно Хари и Меган и тяхното желание за нов живот като млада двойка. Въпреки че всички бихме предпочели те да останат пълноправни членове кралското семейство, уважаваме и разбираме желанието им да живеят един по-независим живот като същевременно ще останат и ценна част от нашето семейство“, гласи част от изявлението на Елизабет Втора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар