Емануела с чисто нов бюст и мистериозен татус (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Емануела с по 450 кубика силикон и нов татус

Поп фолк изпълнителката Емануела показа новия си впечатляващ бюст, които за радост на малки и големи разходи в чалготека в студентски град в столицата. Вероятно певицата си е направила коледен подарък, защото досега не криеше чак толкова пищна гръд. А новата придобивка определено накланя везните в нейна полза в битката за най-секси поп фолк изпълнителка.

Експерти с набито око преценяват, че от всяка старана Емануела е наляла поне по 450 кубика силикон. Освен силиконът обаче, се забелязва още една придобивка по тялото на поп фолк изпълнителката. Певицата си е направила татуировка, която е разположена точно между двете гърди.

Телесната рисунка представлява букви със завъртян шрифт, но с невъоръжено око трудно може да се прочете какво точно пише на новия татус на Емануела. Поп фолк изпълнителката никога не е била любителка на татусите. Затова е изненадващо, че е решила да нашари тялото си по този начин.

Феновете на Емануела предполагат, че става въпрос за имената на синовете й, тъй като едва ли поп фолк изпълнителката ще увековечи името на мъж върху тялото си, пише „България днес“. Още повече след последния статус на певицата в официалния й профил в социалната мрежа Инстаграм. В него певицата съобщава на мъжката част от аудиторията, че слабите и комплексирани мъже не са за нея.

Емануела с чисто нов бюст и мистериозен татус сн. Инстаграм

Емануела с чисто нов бюст и мистериозен татус сн. Инстаграм

„Не съм за слаби мъже! Тежка им идвам и кантарът на комплексите им се чупи“, написа Емануела. С това прозрение певицата посрещна 2020-та година. Тя публикува картичка с горния текст и хвърли в размисъл много представители на силния пол, които я следват в мрежата. Дали и кой мъж или мъже, визира фурията на музикална компания „Пайнер“ с новогодишните си мисли, не става ясно, предават от hotarena.net.

Поп фолк изпълнителката татуира имената на синовете си сн. hotarena.net

Поп фолк изпълнителката татуира имената на синовете си сн. hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар