Осъдиха Филип Киркоров (Певецът трябва да изплати колосална сума)

Осъдиха Филип Киркоров (Певецът трябва да изплати колосална сума)
5 (100%) 1 vote

Съдът постанови, че Филип Киркоров трябва да изплати сумата

Съдът в Москва постанови, че Филип Киркоров трябва да върне колосална сума. Изпълнителят се задължава да изплати 779 хиляди евро на банкова институция. Той е получил сумата като ипотечен кредит, научи HotArena.

Руският естраден изпълнител, който е с български произход, възнамерява да обжалва съдебното решение. Преди време той изтеглил заем за покупка на недвижим имот. Но преди две години банката, от която теглил кредит, била ликвидирана, пише Хот нюлс.

Това е причината певецът да преустанови изплащането на вноските, обясниха адвокатите му. Сумата от 779 хиляди евро, която той е задължен да върне, включва самата главницата по кредита, лихвите и глобите за неизправното погасяване на дълга.

Запознати са на мнение, че ако Киркоров не върне парите, апартаментът му принудително ще бъде обявен на публична продан, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Последната визита на Киркоров в България беше това лято. Той завинаги ще запомни прибирането си в Москва. На връщане преживял същински ужас в самолета, който не успял да се приземи нормално. При опит за кацане, пилотът ударил машината. Киркоров пътувал с цялото си семейство и с децата си. Той не крие, че всички много се уплашили, но за късмет всичко е завършило благополучно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар