Сензация: Амбър Хърд в страстна целувка с любимата си Бианка Бъти! (виж тук)

Гласувайте за статията

Амбър Хърд беше засечена в страстна целувка с операторката Бианка Бъти!

Чаровната изкусителка Амбър Хърд бе уловена от папараци да целува страстно новата си любов – операторката Бианка Бъти. Към която дори и не си помисля да крие чувствата си.

Амбър Хърд

Актрисата Амбър Хърд беше уловена в страстна целувка с Бианка Бъти, в която е лудо влюбена от известно време

Двете разглеждат с интерес нещо на телефона на Бъти, след което тя нежно поставя ръка на ханша на Хърд. Навежда се и я целува страстно. А Амбър пламенно отвръща на целувката й.

Всичко това се случва пред хотела, в който двойката е отседнала, в курортния град Палм Спрингс, Южна Калифорния. 33-годишната Амбър Хърд не се притеснява да демонстрира своите бисексуални наклонности – както пред семейството си, така и на обществени места.

Това е четвърта връзка за звездата от „Аквамен 2” след скандалната раздяла с Джони Деп. Хърд успя да заърти любов с Илън Мъск, режисьора Анди Мушети и Вито Шнабел.

Бъти пък бе диагностицирана миналата година за втори път с рак на гърдата. Нейни приятели дори създадоха страница за набиране на средства, необходими й да се пребори с коварното заболяване. Сега явно се чувства доста по-добре. Може би новата любов й е дала сили…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар