Бомба: Камелия призна за монопола в чалгата! (виж тук)

Гласувайте за статията

Камелия призна за монопола в чалгата от страна на Пайнер!

Поп фолк дивата Камелия, която от неделя е музикална новина №1 заради любовта на Джокович към парчето й „Луда по тебе” призна, че попфолка има монопол. Без директно да назовава фирмата „Пайнер”.

Камелия

Певицата Камелия призна, че Пайнер е монополист на пазара

Припомняме, че и друга самопродуцираща се певица-Андреа не веднъж е обвинявала фирмата от Димитровград в монополизъм. Камелия не е част от Пайнер вече петилетка, през която срещнала много трудности.

„В началото не беше лесно, защото в средата има монопол, а да си извън монопола е много трудно. Когато човек сам разбере къде бърка и какво иска да направи, мисля, че тогава вече монополът пречи по-малко.

Мисля, че успях да намеря себе си към музиката в XXI в. и правилния път. Намерих се в текстовете си, аранжимента, звученето ми и нещата се промениха. Ако някой няма успех, трябва да търси причината в себе си.

Аз имах трудности, но бях честна със себе си и нещата се променят и получават. Щастлива, спокойна и доволна съм от развитието ми в кариерата. Радвам се и за трудностите, защото те ме направиха такава, каквато съм.

Тази година ще бъда за 4-и път ментор в „Гласът на България“, което е постижение не само в попфолка, ами и за мен самата. Тези лични постижения са постигнати с много труд, отговорност, работа и разговори”, заяви Камелия пред вестник „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар