Ето с какво се занимава Елена Кучкова

Гласувайте за статията

Елена Кучкова изчезна от медийното пространство

Повече от година Елена Кучкова не се е появявала в медийното пространство. Животът на красавицата се промени напълно, след като тя срещна голямата любов. В момента бившата плеймейтка работи като счетоводител. Тя започна работа по специалността в родния си град Пазарджик.

Преди години Кучкова завърши Пловдивския университет. След отличната диплома тя жъне плодовете на успеха.

Самата тя потвърди пред „България днес”, че работи като счетоводител. Кучкова се похвали още, че получава заплата в размер на 5 000 лв. Тя е спечелила апетитната позиция сред десетки кандидати.

Първоначално Ели започнала работа на по-скромна заплата. Но старанието й не останало незабелязано от шефовете, които са чужденци.

За по-малко от година заплата й се повишила цели три пъти. Преди да започне да се изявява в сегашното си амплоа, Кучкова работеше като модел.

След като се сдоби с титлата Мис Плеймейт, тя бе на гребена на вълната и кариерата й беляза същински пик. По онова време Елена участва в редица реклами и шоу програми. Тя се изявяваше и като рекламно лице на множество брандове. Но след като се запознава със сегашната си половинка, Ели буквално се кротна. Тя се отказа напълно от светския живот и се прибра в родния Пазарджик.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар