Развод по британски! Меган и Хари се разделят до 5 години? (Започнаха залозите за края на брака им) Преглеждания: 4158

Развод по британски: Започнаха залозите за раздялата на Меган и Хари сн. Дейли мейл
0
Оценете този post

Развод по британски, или какви са прогнозите на букмейкърите за края на брака между Меган и Хари?

Развод по британски! Меган и Хари едва решиха да напуснат Острова, за да заживеят нов живот, а британците вече се обзалагат кога ще се разведат. Разочарованието на поданиците на кралица Елизабет от съпругата на принц Хари е очевидно, но явно не са просто обидени.

Местните букмейкъри откриха нови залагания, а облогът е… кога херцозите на Съсекс ще се разведат. Любимото занимание на англичаните — да залагат, отново се прояви под формата на обичайното им чувство за хумор. Букмейкърите дават коефициент 3/1 че Меган и Хари се ще разведат през 2025 година. За окончателното им завръщане в Англия прогнозите са 6/4. А за трайно установяване в Северна Америка 8/1.

Що се отнася до намеренията на двойката да се върне към кралските си задължения, коефициентът там е 14/1.

Междувременно социалните мрежи отново избухнаха относно напускането на Меган и Хари. И определиха оттеглянето им като повторение на „Брекзит“ — започва със засилване, а приключва с безкрайно отлагане…

И докато мненията в Англия и по света са разнопосочни, а критиците обвиняват двойката, че едва ли не са сринали монархията, други се опитаха да превърнат бягството им в успешен бизнес. И организираха залагания, типично по британски, пише „Дейли мейл“.

Развод по британски: Започнаха залозите за раздялата на Меган и Хари сн. Дейли мейл
Развод по британски: Започнаха залозите за раздялата на Меган и Хари сн. Дейли мейл

В действителност, ако дори половината от разкритията на приятелите на Меган са истина, то херцогинята наистина е една безмилостна личност, която не се колебае да направи всичко, за да постигне своите цели. И нейното място наистина не е в кралския двор, а на бизнес арената, където да мери сили с Доналд Тръмп или Джеф Безос. Вече стана ясно, че амбицията на Меган е била да се омъжи за милиардер и да се наслаждава на безгрижен живот до дълбоки старини. Но след като й се падна принц, тя реши, че сама ще изгради собственото си кралство. Но някъде по-далеч от роднините му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.