Хороскоп за 14 януари, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Ще ви се струва, че всичко е по-сериозно, отколкото е всъщност. Имате нужда да се разсеете от работата и задълженията си. Обърнете се към близките си – те със сигурност ще ви помогнат. Отделете малко време само за себе си и обмислете някоя интересна възможност, която сте получили наскоро. Една вечер в компанията на приятели ще ви се отрази добре.

Скорпион
Добре е да си поставите някакви граници за финансите си. Напоследък харчите твърде много и в близко време е възможно да изпитате финансови затруднения. Можете да се забавлявате и с по-малко пари – обадете се на някой приятел или излезте на разходка. Може пък да отделите време за четене на интересна книга или за гледане на хубав филм или сериал.

Стрелец
Днес ще се появи възможност да опознаете някой, от когото сте заинтересувани. Прекарайте известно време заедно и разберете мнението му по въпроси, които ви интересуват. В семейството ви ще възникнат конфликти, но с ваша помощ отношенията ще се изгладят. Знаете, че хармонията в семейството е условие за вашия душевен комфорт.

Козирог
Добре е днес да обърнете повече внимание на кариерата си. Ще се появят идеи за професионалното ви развитие. Не е нужно да реагирате на момента, достатъчно е само да ги обмислете и да прецените рисковете. Не трябва да отлагате твърде много вземането на решение, може да изпуснете възможностите за това.

Водолей
Дори и да не искате, днес ще бъдете поставени в ситуация, в която цялото внимание ще е върху вас. Ще трябва да проявите цялото си хладнокръвие, за да не предизвикате конфликт. Останете спокойни и уверени и всичко ще е наред. Дълго чакана новина вече пътува към вас. Тя ще направи денят ви по-ведър и успешен.

Риби
Днес ще искате да свършите много неща, но за целта трябва да подредите приоритетите си и да сте по-концентрирани. Оставете всичко, което не е толкова важно, и се фокусирайте над нещата, които имат значение. В края на деня ще сте задоволени, но и доста уморени. Излезте навън на кратка среща с приятели или пък се насладете на домашния уют пред телевизора.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар