Хороскоп за 14 януари, вторник – от Овен до Дева

Хороскоп за 14 януари, вторник – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Денят ви ще е доста натоварен. Ще възникнат конфликтти на работното място. Някой колега ще ви направи много добро впечатление като сложи край на спора. Обстановката ще е напрегната, но се абстрахирайте и се съсредоточете върху текущите си задачи. Изпълнявайте ги кротко и последователно, без да гледате в чуждите „паници“.

Телец
Ще получите интересна новина, която ще промени мнението ви за определени хора и ще ви провокира за някои действия. Преди това е добре да проверите информацията, може да се окаже невярна. Не мислете толкова много по нея – фокусирайте се над задължанията си. Днес късметът ще е с вас, но все пак не очаквайте кой знае какво…

Близнаци
Добре е днес да анализирате сегашното и бъдещото си състояние. Обмислете целите и плановете си и действайте – няма да се получи само с мислене. Обърнете по-голямо внимание на някой член от семейството си. Напоследък не сте говорили много с него, а той има проблем и му трябва съвет или помощ от ваша страна. Не си ги спестявайте!

Рак
Повечето неща няма да вървят по план днес. Това обаче не трябва да ви смущава или ядосва. Промяната ще е в добра посока. Денят ви ще е изморителен, но ползотворен. Ще откриете нова възможности за реализация. Обърнете внимание на половинката си – имате нужда да проведете сериозен разговор, от който и двамата ще имате полза.

Лъв
Работните часове ще ви се сторят безкрайни и досадни. Мисълта за вечерта или за утре ще ви мотивира да приключите задълженията си по-бързо. Останете фокусирани върху задачите си – ако сте разсеяни, ще ви е още по-трудно. Обаждане ще ви зарадва, въпреки че ще обърка плановете ви за вечерта. Нещата ще се подредят обаче както трябва…

Дева
Днес ще получите критика за някои от задачите си. Вслушайте се в съветите и не ги приемайте лично. Опитайте да извлечете позитивното от ситуацията. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте – имате нужда от развлечение. Предстои ви запознанство, което може да прерасне в романтична връзка – зависи от нагласите ви.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар