Шокиращи разкрития за богатството на принц Хари и Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Въпросът, който всички си задават, е дали принц Хари и Меган Маркъл ще продължат да живеят охолно дори и след отцепването си от кралската фамилия

След като принц Хари и Меган Маркъл обявиха решението да се отделят от кралското семейство, всички си задават въпроса с какви средства ще се издържат.

Публична тайна е, че британското кралско семейство не изпитва недостиг на пари.

Преди три години „Forbes“ оцени финансовото състояние на кралското семейство на 88 милиарда долара. Миналата година стана ясно, че нетното богатство само на кралицата възлиза на 500 милиона долара.

На въпроса с какви пари разполагат Меган и Хари е трудно да се даде категоричен отговор.

През 2019 година „Forbes“обяви, че нетното богатство на Меган възлиза на 2.2 милиона долара. Средно по 57 500 долара е прибирала на епизод бившата актриса от изявата си в „Костюмари“. Според „Money“, богатството на Меган възлиза на 5 милиона долара.

Изданието твърди, че нейният съпруг разполага с богатство между 25 милиона и 40 милиона долара. Брат му Уилям разполага със същата сума, тъй като източниците на доходите им са едни и същи.

Двамата братя наследиха пари от покойната Даяна, кралицата майка и прабаба си. Твърди се, че Хари е наследил малко повече от брат си Уилям от прабаба им, тъй като неговите шансове да стане крал са нищожни.

Даяна е прехвърлила 10 милиона долара на синовете си. Те са получава по 450 000 долара годишно. Но след като са навършили 30 години са получили пълния размер от остатъка.

Хари, както неговият брат Уилям и баща им Чарлз, получават постоянни приходи и от херцогството на Корнуол, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар