Меган Маркъл планирала брак с милиардер, преди да срещне Хари

Гласувайте за статията

Меган Маркъл планирала брак с милиардер, преди да се запознае с Хари и да го отведе в Канада

Меган Маркъл никога не е имала намерение да остава в британския кралски двор. Приятели на херцогинята проговориха и разкриха всичките й планове. Обиден за британците остава фактът, че актрисата, която приветстваха толкова топло в страната си, от самото начало е имала намерение да използва кралската фамилия, за да се издигне, а след това да се възползва от името и привилегиите си, за да стане неприлично богата.

Хора от приятелския кръг на Меган разкриват пред „Ванкувър Сън“, че тя от самото начало е имала намерение да постъпи по този начин.

„Каквото иска Меган, Меган го получава. Тя никога не е имала планове да остане част от кралската фамилия. Всъщност намеренията й бяха, дори и след сватбата с Хари да се разведе с него, ако нещата не потръгнат. И да се омъжи за някой милиардер. Но сега няма нужда да го прави. Сега просто ще го отведе в Канада и двамата ще изградят собствена империя за милиарди“, разказва източникът от обкръжението на херцогинята.

Меган също така заявила, че членовете на кралското семейство били съвсем наясно с плановете на двойката. И въобще не били изненадани от действията им. „Тя ни каза „Те знаеха прекрасно какво ще правим. Никой не е изненадан. Те самите искаха ние да си отидем“, заявява приятелка на херцогинята.

Междувременно в кралското семейство са бесни и разочаровани от действията й. Принц Уилям дори е побеснял и е крещял „Какво по дяволите правят? Каква игра играят сега?“.

Меган Маркъл не иска да е принцеса, а да става бизнес дама сн. Уикипедия

Меган Маркъл не иска да е принцеса, а да става бизнес дама сн. Уикипедия

От обкръжението на Меган обаче не са никак изненадани. Още повече, че били в течение на плановете й от самото начало. „Тя иска да вижда името редом до това на Джеф Безос от „Амазон“ и Уорън Бъфет“. Няма да се откаже докато не постигне мечтата си. Кралското семейство беше само спирка по пътя й“, казват още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар