Преслава стана за смях

Преслава стана за смях
5 (100%) 1 vote

Феновете на Преслава отново я засипват с подигравки заради поредната й изцепка

Преслава стана обект на подигравки заради поредния си неуспешен тунинг. И този тип в опита си да се разкраси, тя се превърна в копие на останалите си колежки. Възмутени фенове на добричлийката коментират, че тя е заприличала на пластмасова кукла и от естествената й красота не е останала и следа.

HotArena също забеляза резултата от поредния тунинг на изпълнителката. Едва на 35 години, Преси може да се похвали с над 5 пластични операции.

Очевидно тя се е опитала да прикрие бръчките по челото си и за целта си е поставила няколко инжекции ботокс. В резултат от това изглежда по-неестествено дори от порцеланова кукла.

Но на фона на неуспешната й ринопластика, тази изцепка просто бледнее. Най-големи критики Преси търпи заради своя опериран нос. След пластиката той е толкова чип и остър, че феновете й я оприличават с Майкъл Джексън. След манипулацията се измина почти година. Но за този период феновете на Преслава не успяха да свикнат с новата й визия.

Тя направи и опит да уголеми и устните си с хиалурон. Но с това свое решение единствено доближи визията си до тази на останалите фолкаджийки.

Единствената корекция, на която Преси се подложи не от суета, е за намаляването на бюста й, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар