Меган и Хари изнудвали семейството със скандално интервю (+Отговорът на Уилям)

Гласувайте за статията

Меган и Хари опитали да изнудват семейството със скандално интервю, Уилям проговори за кавгата с брат си

Меган и Хари направили опит да изнудват семейството със скандално интервю. Кралската двойка намекнала, че може да даде изявление пред Опра Уинфри, което да постави цялата фамилия в неудобна ситуация. Дори по-неприятна от настоящата. Пиар екипът на Меган в САЩ дори вече опитали да направят подобно нещо. Това и накарало Елизабет да вземе решение за срещата на върха, която да удовлетворява цялото семейство.

Междувременно принц Уилям и принц Хари проговориха относно твърденията, че херцозите на Съсекс са били принудени да напуснат дома си в Англия.

„За двама братя, които винаги са се подкрепяли и заедно се борят за психичното здраве, подобни твърдения са обидни и дори опасни. Такива слухове са подвеждащи и оскърбителни“, се казва в съвместно изявление на двамата принцове. Тази стъпка не решава проблема помежду им, но поне показва, че двамата все пак не са загубили връзката един с друг.

Това е първа съвместна изява на двамата след скандалното изявление на Меган и Хари, че смятат да се оттеглят от ролите си на високопоставени кралски особи и да делят времето си между Северна Америка и Англия. Приятели на бившата актриса заявиха, че по време на коледните празници тя признала пред съпруга си, че не се чувства добре в кралското семейство и иска да се оттегли.

Принц Чарлз спира издръжката на Меган и Хари след скандала сн. Инстаграм

Меган и Хари опитали да притиснат фамилията със скандално интервю сн. Инстаграм

Меган и Хари искат сами да печелят парите си. И дори са регистрирали името си като търговска марка, която се оценява на близо 400 милиона паунда. Отделно от това, херцогинята е поискала да се върне към киното. И ще озвучава филм на Дисни, а парите ще отидат за благотворителност. За съжаление малко след това се разбра, че ролята й е била уредена от принц Хари. Който я предложил на продуцентите от компанията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар