Красимир Джунов и Паулина Ванегас от “Фермата“ изненадаха всички с този си ход

Гласувайте за статията

Любовта им успя да премине през всички изпитания до момента

Красимир Джунов и Паулина Ванегас, които се залюбиха под покрива на „Фермата“, изненадаха всички с този си ход.

Запознати издават, че Краси и Паулина са свили истинско любовно гнездо в София. Така двойката вече живее заедно.

Красимир Джунов

Любовта им успя да премине през всички изпитания до момента

Красавицата с корени от Никарагуа и автомонтьорът си наеха квартира в София. С тях живее и синът на Паулина от предишна нейна връзка.
Малчуганът много харесал новия приятел на майка си, а Красимир Джунов приема детето като свое. Тримата често излизат по ресторанти и изглеждат като едно щастливо семейство.

Джунов реши да се завърне в България по две причини. Едната е Паулина, която не успя да забрави дори след излизането си от „Фермата”, а другата е любимата му баба.
Възрастната жена го отгледала от малък и се грижела всеотдайно за него през годините. Затова и днес той е твърдо решен да й помогне, като направи по-спокойни и ведри старините й, пише „България днес“.

Красимир Джунов и Паулина дори планират сватба. Припомняме, че по време на финала на риалитито, Паулина се появи с огромен диамантен пръстен на ръката. Бързо стана ясно, че двамата се сгодили и смятат да минат под венчило през лятото на тази година.
Мачото от „Фермата” падна на колене пред Паулина веднага щом излезе от риалити формата. Очевидно красавицата е успяла да му завърти здраво главата и той е лудо влюбен в нея.

Краси вярва, че е срещнал жената на живота си и дори е забравил случката, която накара сърцето му да бие толкова учестено, сякаш ще изхвръкне. Припомняме, че Краси полудя от щастие, след като получи писмо във „Фермата“, в което Паулина заявяваше, че е бременна. За съжаление обаче по-късно стана ясно, че това е бил само тест от страна на любимата му, с който да го изпита.

Краси признава, че тази случка му е показала, че вече е готов да стане баща и да създаде семейство, пише marica.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар