Нещо страшно се случи с топ ясновидката Николета Йорданова

Гласувайте за статията

Твърди, че е предчувствала инцидента, но не можела да го избегне, тъй като било писано да стане

Нещо страшно се случи с топ ясновидката на България – Николета Йорданова.

Самата тя разкрива, че е претърпяла тежък пътен инцидент, при който е оцеляла като по чудо. Качила се е върху 4-метрова полегата скала в Плевен.
Николета Йорданова твърди, че предчувствала тази тежка катастрофа, тъй като преди нея й се явили някои хора, които вече не са сред живите.

Николета Йорданова

В резултат на инцидента е получила кръвоизлив на очите

Топ ясновидката изглежда повече от плашещо след катастрофата, което е видно от снимката, която предостави на медиите. От фотоса става ясно, че пътният инцидент се е отразил много сериозно на лицето й.

„Три нощи преди катастрофата ми се появяваха все умрели хора, които мразя. Аз карах и потроших скъпа кола, не ставаше нищо от нея. Мен продължава всичко да ме боли“, признава тя за страшния инцидент, който се случил през декември 2019 г.

„В края на 2019 г. имаше отворен портал за катастрофи. През декември имаше масово катастрофи. Този портал беше отворен за душите към отвъдния свят. Пак надвих смъртта, да си знае следващият път да бяга от мен“, опитва да се да внесе и малко чувство за хумор тя в спомена за страшната ситуация.

„Пускаш се по течението, защото всичко е драснато“, категорична е тя

Тя знаела, че искат да я приберат от този свят, но не знаела по какъв начин ще се случи това. Но е категорична, че е трябвало да се случи и тя по никакъв начин не е могла да го предотврати. И допълва: „Ако го избегнеш по някакъв начин един път, то ще се повтори с много по-голяма сила. Пускаш се по течението, защото всичко е драснато“.

В следствие на удара, при който от колата не става нищо, ясновидката получава кръвоизлив на очите, а ожулванията и натъртванията са сериозни.

„Не можеш да седнеш, не можеш да се обърнеш, да кихнеш… Всичко ме боли! Никога не съм слушала новини за катастрофи, защото това ме отвращаваше и имах предчувствие, че ще ми се случи и на мен. Не ме е страх да се кача на кола след тази случка. Дори два пъти вече аз шофирах, но на много кратки разстояния. Купих си нова кола и тези дни ще ходя да я регистрирам, а блъснатата да спра от движение, за да не ми тече данък“, признава Николета Йорданова.

Навръх Йордановден си е направила курбан за здраве. „Купих един жив шаран и си направих специален ритуал. Казах: „Нека вместо мен умре тази риба“ и с един голям нож ѝ резнах главата, много кръв тече“.

„Никой не може да избяга от съдбата си. Можеш да я видиш, както аз в случая знаех, но не можеш да я излъжеш. Колата ми гаснеше седем пъти заради някакъв разпръсквач на горивото. Отидох на диагностика, казаха ми какво е и се уговорихме да я правят. Още на следващия ден се блъснах“, казва като заключение ясновидката от Червен бряг, пише marica.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар