Красимира Цочева от „Фермата“ направи откровена и болезнена изповед

Гласувайте за статията

Тя не съжалява за важната крачка, която направи под покрива на „Фермата“

Красимира Цочева от „Фермата“ направи откровена и болезнена изповед за живота си.

Тя бе категорична, че никой не й е диктувал писмото, което написа към мъжа си и го заряза с адресирания към него текст.

„Никой не ми е писал или диктувал писмото от „Фермата“. Показаха всички, каквито са или по-точно каквито бяха вътре, защото някои от нас не бяха себе си.
Много ги блазнеха едни 100 000 лева. Това ги промени и настрои. Мен не.

Красимира Цочева

Тя не съжалява за важната крачка, която направи под покрива на „Фермата“

Тя не отрича фактът, че мъжът й я е дундуркал няколко години. Тя обаче разкри, че в продължение на една година тя е била тази, която е издържала съпруга си и това не й е тежало.

„Обичала съм го безумно и съм му дала най-хубавите си години и едно прекрасно дете. Не го мислете. Справя се прекрасно. Общуваме нормално и се грижим за Даниел. Аз съм добре, малкият е добре. С Димитър (Димитър Калайджиев от „Фермата“) също сме в прекрасни отношения. Много сме близки. Всичко е наред.

Не скачам от мъж на мъж и не харча ничии при в момента. Дори е хубаво човек да остане сам в един момент за да се огледа в себе си“, признава Красимира Цочева.

„Бях студен човек, да! Сега се чувствам различно и се харесвам. Няма човек на този свят който да промени това в мен. Давам цялото си време на детето си и любимите ми хора. Срещам се постоянно и общувам с интересни персонажи. Обогатявам се всеки ден. Уча се. Смея се. Търся и намирам. Харесва ми! Ако в мен няма живец, не знам къде има!

Имам толкова да дам и искам толкова да получа. Защо някои хора се дразнят от чуждите стъпки? Какво лошо има някой да се промени и да счупи тишината? Радвам се, че получих огромна вълна от женска обич след „Фермата“. Зареждат ме положителните неща, а хейтърите ще ги има винаги. Важното е, че вече не съм една от тях и е хубаво!“, продължава с болезнените разкрития Красимира Цочева, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар