Глория получи нож в гърба от…

Гласувайте за статията

Тя споделя, че преоткрива човека, с който са имали отношения преди десет години

Примата на родния поп фолк – Глория получи нож в гърба.

След дълги години мълчание, тя проговори за пръв път в детайли за брака и развода си с бащата на дъщеря й – Илия Загоров.

Глория

Тя споделя, че преоткрива човека, с който са имали отношения преди десет години

Тя разкрива редица пикантни подробности в книгата си „До последна усмивка”. Луксозното томче с изповедта на певицата и много нейни снимки, бе представено преди дни пред почитатели в столичен мол. Неостаряващата Глория се появи в дълга бяла рокля и призна, че е работила върху книгата цели две години.

От над 500 страници останали едва 355, но във всяка от тях е разказана историята на момичето от Русе от бабиния дом в Две могили до пълните зали и стадиони в страната и концертите в Америка. В автобиографията си Глория говори и за развода си със Загоров, като не скрива дори… изневери.

Любовта им започва като приказка – с много страст. Славата е тази, която ги разделя след повече от десетилетие семеен живот. ”Започнахме да се караме, да си правим напук. Аз научавах за много негови забежки…”, разкрива певицата. Днес всеки от двамата е поел по своя път, а Глория не крие щастието си с новия мъж до себе си.

”Преоткривам човека, с който преди десет години имахме отношения. Тогава по ред причини се разделихме, включително и това, че бе ангажиран – и аз се отдръпнах. Това, че отново сме заедно, вярвам, не е случайно…Знам само, че не искам този мъж да пуска ръката ми”, завършва автобиографията си Глория, пише marica.bg, позовавайки се на информация на hotnews.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар