Гаджето на Михаела Маринова я заведе в Париж! (още подробности)

Гаджето на Михаела Маринова я заведе в Париж! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Михаела Маринова и Александър Дюлгеров на романтична ваканция в Париж!

Певицата Михаела Маринова, която се оказа най-трудно разпознаваемата маска в „Маскираният певец“ се похвали с почивка в Париж. С нея е и гаджето й Алекс.

Михаела Маринова

Михаела Маринова и гаджето й се отдадоха на любовта в Париж

„Казват , че Париж е една от най-романтичните дестинации. Не вярвах до момента, в който не усетих атмосферата на града. Амии, става ти наистина гушливо и романтично, особено когато си с любимия човек“, написа доволно изпълнителката.

„Тази ваканция беше един от коледните подаръци, които си направихме“, обясни Михаела Маринова. Но то далеч не е било единствената изненада.

„Родителите ми ми подариха грамофон, който беше с много стара плоча на любимката ми Тина Търнър. Албумът на Селин Дион е другият подарък, който получих от леля ми. Влюбена съм в него и не спирам да го слушам“, разкрива още Михаела.

Тя и Александър са сред най-харесваните родни двойки. Любовта им пламва неочаквано. На първата си среща остават на пейка пред Народния театър до 3 часа сутринта.

Запознават се, когато тя отива на вечеря със своя приятелка, която познавала един от тогавашните съотборници на футболиста. Дюлгеров е изненадата на вечерта.

„Свързват ни много неща. Характерите ни са сходни, имаме общи интереси, обичаме да стоим вкъщи, да гледаме филми и да си говорим. От няколко месеца той играе футбол във Велико Търново и се случва да не се виждаме по няколко дни, затова моментите ни заедно са още по-специални“, казва с широка усмивка певицата.

И двамата харесват разходките на открито, нестандартните и непознати дестинации. Както в личен, така и в професионален план Михаела определя изминалата 2019 година като успешна. И се надява през 2020 да продължи с добрия ритъм, който е изградила в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар