Сензация: Глория разкри изневерите на Илия Загоров! (виж тук)

Гласувайте за статията

Глория разкри за изневерите на бившия си Илия Загоров!

Глория за първи път проговори в детайли за брака и развода с бащата на детето й Илия Загоров в книгата си „До последна усмивка”. Луксозното томче с изповедта на певицата и много нейни снимки, бе представено преди дни пред почитатели в столичен мол.

Глория

Глория разказва за изневерите на бившия си мъж

Неостаряващата Глория се появи в дълга бяла рокля. И призна, че е работила върху книгата цели две години. От над 500 страници останали едва 355, но във всяка от тях е разказа историята на момичето от Русе. От бабиния дом в Две могили до пълните зали и стадиони в страната и концертите в Америка.

В автобиографията си Глория говори и за развода си с Илия Загоров, като не скрива дори… изневери. Любовта им започва като приказка с много страст. Но славата ги разделя след повече от десетилетие семеен живот.

”Започнахме да се караме, да си правим напук. Аз научавах за много негови забежки…”, разкрива певицата. Днес всеки от двамата е поел по своя път, а Глория не крие щастието си с новия мъж до себе си.

”Преоткривам човека, с който преди десет години имахме отношения. Тогава по ред причини се разделихме. Включително и това, че бе ангажиран и аз се отдръпнах.

Това, че отново сме заедно, вярвам, не е случайно… Знам само, че не искам този мъж да пуска ръката ми”, завършва автобиографията си Глория.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар