Топ ясновидката Гюкчен: Март ще бъде…

Гласувайте за статията

Третата световна война вече е факт, категорична е тя

Топ ясновидката Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, направи прогнозата си за 2020 година.

Гюкчен прогнозира, че настоящата година няма да се различава много от предходната. Тя смята, че ще се разминем със сериозни бедствия и катаклизми, тъй като страната ни е „застрахована“ от тях.

Гюкчен

Третата световна война вече е факт, категорична е тя

През пролетта и през август ще има бедствия, но няма да са толкова страшни. Трябва да се изчистят коритата на реките за пролетта и трябва да се вземат сериозни мерки, за да не остане някое село пак под вода“, казва гадателката.

Според нея светът вече е навлязъл в икономическа криза, но 2020 година финансово ще бъде добра за българите. „През 2021 година ще има атаки по нашите банки, но се надявам да не стигаме до голям крах. 2020 година е добра за българите, ако се обърнат в личен аспект и работят върху себе си, за да върнат доброто в себе си – тази година ще бъде рестартова за тях“, смята Гюкчен.

Тя прогнозира, че новата година ще бъда съдбоносна за Европа, тъй като до финала й ще се реши кой остава и кой си тръгва от Европейския съюз. На фона на множеството протести в България през миналата година Гюкчен пророкува, че в това отношение новата ще бъде по-спокойна и мирна. Според нея, месец март ще бъде най-стресов за българите.

2020-та е време, в което трябва да се обърне внимание на личния аспект

„2020-а е лична година за хората. Те трябва да работят в личен аспект, вътре в семейството си, за да могат да си върнат семейните ценности. Това е годината на семейството, на просперитета на фамилията. Който не е семеен, може да се ожени, който няма деца, може да има. Това е много силна година в личен аспект, не в политически. Всяко семейство, което иска да промени нещо в живота си и да тръгне към по-добро, сега е моментът да го направи.

Проблемите трябва да се решат до март, защото дотогава над България има много тежки вибрации и това не рикошира върху политиката, а върху семействата. Трябва по-плавно да мине този период, защото той е на разногласията. Тежките вибрации притискат хората и те изпадат в депресии. Ако хората пренасочат вниманието си от безпаричието и скандалите, в следващите 10 години могат да програмират семейството да бъде в отлична форма“, обяснява ясновидката.

В световен мащаб Гюкчен прогнозира, че конфликтите в Сирия ще продължат и ще се задълбочат. Според нея бежанската вълна ще продължи чак до 2036 година. „Всичко е заради петрола. Заради черното злато се води войната. Гадателката е категорична, че Трета световна война съществува, просто се води по друг начин“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар