Ето срещу кого се изправя Антонио Бандерас в битката за „Оскар“! (виж тук)

Гласувайте за статията

Антонио Бандерас има сериозна конкуренция в битката за „Оскарите“!

Южнокорейският филм „Паразит” ще се бори за Оскар в най-оспорваната категория-за най-добър филм заедно с „Жокера” „Пълно ускорение“, „Ирландецът“, „Джоджо Заека“, „Малки жени“, „Брачна история“, „1917“ и „Имало едно време в Холивуд“.

Антонио Бандерас

Антонио Бандерас в битката за „Оскарите“

През всичките 92 години, в които стотици хора, посветили живота си на киното, създават филми. И мечтаят някой ден тяхното име да бъде произнесено от подиума, на който се раздават най-жадуваните златни воини, се броят на пръсти случаите, в който чуждоезични творби са включвани сред номинациите за най-добър филм, уточняват от „София филм фест”.

Организаторите на кинофорума в нашата столица обещават да покажат „Паразит” през март на българска публика.

Режисьорът на „Паразит” Понг Джун Хо, пък ще се бори за наградата за най-добър режисьор заедно с Тод Филипс за „Жокера“, Сам Мендес за „1917“, Мартин Скорсезе за „Ирландецът“ и Куентин Тарантино за „Имало едно време в Холивуд“.

В категорията за най-добър актьор са номинирани Антонио Бандерас за „Болка и величие“, Леонардо ди Каприо за „Имало едно време в Холивуд“, Адам Драйвър за „Брачна история“, Джонатан Прайс за „Двамата папи“ и Хоакин Финикс за „Жокера“.

Носителката на „Оскар“ за най-добра актриса ще бъде избрана измежду Синтия Ериво за „Хариет“, Сирша Ронан за „Малки жени“, Скарлет Йохансон за „Брачна история“, Чарлийз Терон за „Бомба със закъснител“ и Рене Зелуегър за „Джуди“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар