Тежък удар по Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Очевидно над главата й тепърва ще се струпват черни облаци

Херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл понесе изключително тежък удар, който вероятно й е дошъл като гръм от ясно небе.

Бащата на Меган Маркъл – Томас Маркъл се отрече от нея, заявявайки, че е дълбоко разочарован от дъщеря си.

Меган Маркъл

Очевидно над главата й тепърва ще се струпват черни облаци

По думите му, Меган е направила непростима грешка. За съжаление обаче не се е посъветвала с него, преди да вземе своето решение.

„Разочарован съм. Много съм разочарован“, заяви Томас Маркъл. Той отказа да коментира какво точно го е разстроило в действията на дъщеря му, като побърза да се скрие от пресата, пише „Дейли мейл“.
Това не е първият, когато Томас Маркъл споделя, че е огорчен от действията на Меган. Той призна, че се е отрекъл от нея, а след последната й постъпка вероятно няма и да си проговорят повече.

Отношенията между двамата са замразени от много време. Той отказа да присъства на сватбата й, след като репортер му направи фалшиви папарашки снимки, как уж се подготвя за венчавката на Меган и Хари. След това даде интервю, в което сподели подробности за отношенията си с Меган, Маркъл. Когато тя отказа да общува с него, той изнесе и някои неприятни факти от семейния им живот.

Херцогинята на Съсекс отказа да даде на баща си възможност да вижда и внука си, след неговото раждане. Решението й да напусне кралското семейство обаче се оказа последната капка. И Томас Маркъл се отрече от дъщеря си.

Междувременно стана ясно, че не само Томас, но и цялата кралска фамилия е дълбоко разочарована от действията на Меган и Хари. „Те поискаха собствена резиденция, собствен офис, собствена фондация, собствени профили в социалните мрежи, собствен двор и получиха всичко това. Какво още искат?“, попитаха възмутени придворни.

По думите им, двамата са направили таен заговор. Тъй като не са коментирали с останалите членове на кралската фамилия решението си да напуснат кралския двор. Същевременно действията им като че ли приличат повече на опит за привличане на вниманието, а не на бягство от цялата суматоха, пише marica.bg, позовавайки се на kliuki.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар