Принц Уилям с тежки думи за брат си Хари

Гласувайте за статията

Сагата в британския кралски двор продължава

Наследникът на британската корона принц Уилям, изрече тежки думи за брат си – принц Хари.

В коментар на решението на брат си Хари, принц Уилям е заявил пред свои приятели, че повече няма да го прегърне.
Припомняме, че херцозите на Съсекс взеха решение да се откажат от краските си задължения и да си изкарват сами парите, с което внесоха истински хаос в британския кралски двор.

принц Уилям

Сагата в британския кралски двор продължава

Освен това планът на Меган Маркъл и принц Хари включва да разделят времето си между Великобритания и Северна Америка. Вестник „Сънди Таймс“ цитира Уилям, който казва: „Цял живот съм прегръщал брат си и сме били неразделни. Сега вече всеки тръгна по своя път. Много ми е тъжно за това. Всичко, което мога да направя, е да подкрепям брат си и Мегaн, и да се надявам, че все някога семействата ни ще се съберат отново“.

Както вече стана ясно, кралица Елизабет е привикала Хари и цялото семейство на среща. Междувременно стана ясно, че принц Филип – съпругът на кралица Елизабет II, също бил бесен от решението на внука си. „На какво, по дяволите, си играят?“, изригнал той.

Източник разказва пред „Сън“: „Да се каже, че херцогът се чувства натъжен, ще бъде твърде малко. Голяма част от гнева на Филип идва от това, че вижда Нейно Величество разстроена“. Това се случва, след като 98-годишният Филип прекара няколко нощи в болница като предпазна мярка срещу усложнения от болест, подобна на грипа, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар