Отнемат родителските права на Даниел Петканов и Александра Богданска-Петканова

Гласувайте за статията

Единственият им спасителен пояс е фактът, че бутилката е затворена

Очевидно новата година не започва никак добре за Даниел Петканов и съпругата му Александра Богданска-Петканова.

Запознати издават, че напоследък изцепките на Даниел Петканов и съпругата му, преминават всякакви граници.

Даниел Петканов

Снимката, която скандализира последователите на Даниел Петканов и съпругата му

Последната снимка на малкия им син Габриел втрещи техните последователи до такава степен, че се заканиха да сигнализират Държавната агенция за закрила на детето.

Напоследък изцепките им преминават всякакви граници

Даниел Петканов и половинката му качиха снимка на невръстния Габриел с бутилка водка в ръка. Този фотос меко казано втрещи родителите в социалните мрежи. Те препълниха профила на инфлуенсърите с критични коментари и заявиха, че ще пускат жалби до държавната институция, за да им бъде отнето бебето. „Алкохолът може да е най-големият враг на човека, но Библията казва да обичаш врага си“, пишат родителите под скандалния фотос на сина си.

Това се случва по време на друг подобен скандал, който вече няколко дни обикаля медийното пространство. Припомняме, че преди няколко дни се появи клипче на малко дете, което пие бира и видимо алкохолът го хваща и се поклаща неадекватно. Родителите на момчето са качили клипчето в социалните мрежи, но след атаката започнаха да дават различни версии за случилото се. Оправдаха се, че в бутилката е имало сок.

Единственото, което спасява Петканови е фактът, че стъклената бутилка водка е затворена и това ясно личи по бандерола на капачката. Все пак това не ги оправдава за тази грозна постъпка. „Най-вероятно правят реклама на водката, нали превърнаха и детето в машина за пари и рекламират какво ли не“, убедени са техни последователи, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар