Мария Силвестър разкри причината за драстичното й напълняване (ФОТО)

Гласувайте за статията

Оказва се, че причината за вида й, е здравословен проблем

Известната тв водеща Мария Силвестър разкри причината за драстичното й напълняване.

Всяка дама е наясно с факта, че никак не е приятно и вероятно именно заради тези публикации водещата обясни какво точно се случва.

Мария Силвестър

Оказва се, че причината за вида й, е здравословен проблем

Оказва се, че качените килограми на Мария Силвестър, са факт. Причината зад тях е модерно заболяване и по-точно инсулиновата резистентност. Става въпрос за неадекватен отговор на организма към произведения инсулин – той не се използва ефикасно от тялото. В резултат тялото произвежда още и още инсулин.

„Хубавото на инсулиновата ми резистентност е, че всичко сладко ми е забранено! Значи сладникави, захаросанки работи – НЕ! Вселената ми го говори“, шегува се все пак Мария Силвестър.

Всъщност, ако не се вземат мерки като лечение и диета, инсулиновата резистентност може да премине в диабет тип 2. Мария Силвестър обаче има стратегия и тя е спорт, съчетан с нисковъглехидратна диета.

Въпреки че изглежда като да е предприела правилните мерки, не всичко в новия начин на живот за водещата е лесно. Оказва се, че най-трудно ѝ е да пие кафето си без захар. „Обаче, знаете ли какво – всичко е навик и пренастройка! В крайна сметка за какво ни е тази воля“, пише в Стори тя, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар