Мариана Попова и Веселин Плачков изправени пред нова драма

Гласувайте за статията

Певицата изправя Плачков пред сериозно изпитание

Артистичното семейство Мариана Попова и Веселин Плачков, са изправени пред поредната драма в живота си.

От известно време насам двойката са се преместили да живеят в родния град на актьора – Плевен.

Мариана Попова

Певицата изправя Плачков пред сериозно изпитание

На Бъдни вечер те останали в софийския апартамент на певицата. Липсвала само дъщерята на Веселин Плачков от предишния му брак – Андреа. Причината за това е, че отскоро тя живее с майка си в Англия. На Коледа Мариана Попова имала участие в хотел във Велинград, а Нова година посрещнали в Пампорово.

След празниците Мариана Попова и Веселин Плачков заминали за Плевен заедно с 10-годишната й дъщеря Мария-Магдалена и едногодишната им щерка Екатерина. След финала на снимките на сериала „Пътят на честта”, в който героят на Плачков – Киро-Християнина бе принудително убит, двойката решила да се премести в провинцията.

За никого не е тайна, че ревнивата Мариана придружаваше Веселин по време на снимките и му устройваше зрелищни сцени на ревност заради любовните сцени на неговия герой. За да угоди на половинката си, актьорът сериозно обмислял да напусне сериала. Продуцентът Маги Халваджиян вдигнал ръце от любовните панаири на певицата и разпоредил сценаристите да променят сюжета и да убият Киро Християнина. Това се случило точно, когато кариерата на Плачков набрала скорост и започнали да го канят в по-сериозни проекти. Към днешна дата той е изправен пред заплахата повече да не получи каквато и да било роля, пише „Уикенд“.

Ревността на певицата няма да доведе до нищо добро

След разразилия се скандал, Мариана и Веселин взели решението да се преместят на спокойствие в провинцията. Заедно с дъщерята на певицата от връзката й с италианския сомелиер Ханес и общото им дете Екатерина семейството заживяло в стара къща в Плевен. „Там ще имам много възможности за повече спокойни моменти, в които да мога да творя. Дори в дома, в който ще живеем има много старо пиано”, обяснява решението им Попова. Половинката й Веселин пък започнал работа по нов театрален проект. В него щели да бъдат претворени историите на 5 артистични двойки, една от които е тяхната собствена.

„Започваме спектакъл по една стара пиеса, която в момента преправяме цялата. Тя е за пет варианта на семейство между актьор и певица – различни видове певици с различни актьори. Съчетани в едно ще бъдат проблемите на творците – как се ражда едно произведение на изкуството, когато имаш семейни задължения, въобще някакъв битов живот извън всички познати клишета за създаването на един творчески продукт, било песен, представление и т.н.”, споделя звездата на сериала „Пътят на честта”.

Това не е първото бягство на Мариана Попова и Веселин Плачков от София. Припомняме, че през пролетта на 2018-а те заживяха в китна двуетажна къща в софийското село Кладница. Домът в красивия планински район отдавна бил мечта на Мариана. Там семейството им обаче прекара едва няколко месеца и се върна отново в столичната шумотевица, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар